Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ağustos 2011, 19:23   #585
yoSun
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. AngeLus+: Çok ama çok değerli benim için umarım burdaki dostluğumuz arkadaşlığımız birgün reel'e dökülecek canı gönülden istiyorum bunu hanım hanımcık İf'te işini iyi yapan biblo olmayan mod ayrıca
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. Burn: Börnnnnn
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    muhabbetimiz olmasada forumda sevdiğim ve takip ettiğim şirin üyelerden seviliyorsun.
  3. dreamy : dreamy
    ben 2 ördek daha aldım kaz'm kocaman oldu
    ördeklerimi bi ara atarım
    sevdiğim üyelerden.
  4. Kalemzede:Forum Mod bilgim yok.
  5. LeyLa+: Leyla'da çok değerli benim için içi dışı tertemiz saf meleğim..
  6. Minely:Ziyaretçi.
  7. N1z4m:Vbullettin destek alanında destek verdiğimiz üyemiz.
  8. Nava :Sevdiğim üyelerden.
  9. NefeS :Forum Mod eskisinden çok sakin ve sessiz bu hali bence daha güzel çok eskilerden bahsediyorum
    tanımıyorum ama ne bilim her irc konusunda bi karalamayla adı geçiyordu hoş deildi böle daha iyi.
  10. Perius: Astroloji uzmanımız sempatik cana yakın arkadaşlarımızdan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver