[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kullanilan Malzemeler:
1 paket kakaolu rulo gofret
1 paket sade rulo gofret
1 paket kakaolu petit beurre biskuvi
1 litre sut
1 su bardagi irmik
1 su bardagi seker
1 paket vanilya
biraz limon kabugu rendesi
taze frambuaz
ve hazir frambuaz sosu veya receli
Tarifin Hazirlanisi:
ilk olarak bir tencereye irmik,seker,sut koyup koyulasana kadar karistiriyoruz,ocaktan almadan once icine biraz limon kabugu rendeleyip vanilyasini atip ocaktan aliyoruz
bir kelepceli kalibin altini cikarip ,altina biraz buyuk yuvarlak tabak koyup kelepcenin altina ilk once bir bir sira kakaolu petit beurre biskuviden diziyoruz,cercevenin az kenarlarina biskuvinin uzerine biraz irmik tatlidan suruyoruz gofretlerin iyi yapismasi dusmemesi icin
surdugumuz kenarla gofretleri sirayla diziyoruz, ben 4 kakaolu 4 sade yaptim
hepsini dizdikten sonra uzerine irmik tatlisinin yarisini dokuyoruz onun uzerine tekrar kakaolu petit beurre dizip tekrar kalan irmik sosu dokup biraz bekletiyoruz
kelapcesini cikarip en son farambuaz sosunu yada recelini surup taze frambuazlarla susluyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alıntıdır.