Nihayet Olric'in intikamı!
+ Gidersen kendimi keserim Olric - Blöf yapmayın efendimiz jiletle odun kesilmez. + Sana giren çıkan ne Olric ? - Oksijen ve karbondioksit efendimiz. + Olric saçlarımın uçları hep kırık ya. - Kırık değildir efendimiz kırık olsa duramazsınız. + Napıyorsun Olric ? - Dişlerime bi fırça attım korkudan bembeyaz oldular efendimiz (: + Saçın neden dökülüyor olric ? - Üzüntüden efendimiz + Neye üzülüyorsun ? - Saçımın dökülmesine efendimiz + İncir reçelini izledin mi olric? - İzledim efendimiz. + Nasıldı olric ? - Kavanozun içindeydi efendimiz. + Olric msn varmı sende la? - Ekleyin efendimiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- Size bişey sorabilirmiyim efendimiz + Burda soruları ben sorarım olric + Aşk şarabından içer misin olric ? - Geçen gün içmemişmiydiniz efendim ? + Sarhoştum hatırlamıyorum olric + Olric bugün bir değişiklik yapayım dedim. - Ne gibi efendimiz. + Sehbayı aldım ayak serçe parmağıma vurdum hep o mu vuracak. - Bedava olan beyninize içelim efendimiz. + Olric? ! - Efendim efendimiz.. + Özele gel laa bişey diyecem önemli.. + Olric? - Artık sorularınıza menajerim cevap verecek efendimiz .. + Üç aydır ciğerlerim ağrıyor ama doktora gitmiyorum Olric. - Neden efendimiz ? + Doktorlar da ne bilur ciğerun acisini... + Biliyor musun oruç? - Ne oruç'u efendimiz ben Olric. + Ramazan geldi olm1 ay böyle artıkoruç olcaksın.Yakıştı valla. - Peki efendimiz. + Farkettim de seninle hiç konuşamadık Olric? - Nasıl uygun görürseniz efendimiz. + Nasılsın Olric? - iii u? + Ok by. - tşk. + Adın neden Olric ki ya? - ... + Olric? - ... + şşş kime diorum? - ... + Beni takmıyor musun? - Takıyorum efendimiz. + Nasıl takıyorsun? - Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+ Makyazım nasıl Olric? - Makyaj efendimiz. + Çok bilmiş nolcak! - Hıh |