Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ağustos 2011, 22:17   #1
JohnGalt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Klon Taraması

Merhaba;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias Clone { var %ğ = $nick(#,0) while %ğ { if !$hget(host,$address($nick(#,%ğ),2)) { hadd -m host $address($nick(#,%ğ),2) 1 } else { hinc host $address($nick(#,%ğ),2) } dec %ğ } echo 4 -a # kanalı için klon taraması başlatıldı. echo -s - .timer 1 0 .h_al # } alias h_al { var %ı = $hget(host,0).item while %ı { if $hget(host,%ı).data > 1 { set %y_k yes var %ç = $nick($1,0) while %ç { if $hget(host,%ı).item == $address($nick($1,%ç),2) { set %_cln $addtok(%_cln,$nick($1,%ç),32) } dec %ç } echo -a Klon:4 $hget(host,%ı).data 1- Adres:4 $hget(host,%ı).item 1- Nick:4 $gettok(%_cln,1-,32) unset %_cln } dec %ı } echo -s - $iif($(%y_k,2) != yes,echo 4 -a $1 kanalında klon bulunamadı.,echo 4 -a $1 kanalı için klon taraması tamamlandı.) unset %y_k hfree host }

Elimde böyle bir klon tarama remotesi var. Aslında daha farklıydı ilk başta bu kod (ban atma vs..) ama ben kendi ihtiyaçlarıma göre biraz düzenledim.

Fakat kendim eklemeyi beceremediğim ve olmasını istediğim bir özellik var; hostu olanların hostunu değil de usermaskına göre taramayı eklemesi.

Örneğin kanalda;

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hostlu bir nick ve nick@adres şeklinde bir nick daha var. Bunların ikisi de tek kişiye ait. /userip komutu ile nickleri karşılaştırdığımda görebiliyorum ama bu klon remotesi bunu göremiyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu özelliği ekleyebilir miyiz? Yani acaba hostları olan nicklerin ip'lerinin tarama sonuçlarını da bu klon tarama sonuçlarına ekletebilir miyiz karşılaştırması için?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver