Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2011, 12:45   #3
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 52. Hafta Çok Bilmiş " Mara "

Ben teşekkür ederim

Ivy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1- Kendinden biraz bahsedebilir misin?
2- Mara nickini seçme nedenin nedir?
3- Seni en çok etkileyen film, kitap ve şiir ?

1) Hangi açıdan bahsetmeliyim ? Huysuz biriyim mizaç olarak, yosun'un hep söylediği gibi hep bir şeylerden şikayet ederim çok zor memnun olurum. Hayvanları ve kitapları çok severim. Biraz fazla sorguluyorum o yüzden sık sık boşluklar oluşturuyorum kendime dışarıdan hayli depresif gözüken yapıma rağmen çok eğlenceli bir insanımdır da genelde gülerim Kendime kalmadığım müddetçe, keyifliyimdir.

2) Mara ilk olarak çok sevdiğim bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrıca Lilith'in kuzey efsanelerinde ki karşılığıdır, dişi karabasandır. Uyku problemimden dolayı ve mistik bir havası olmasından ayrıca da söylemeyi sevdiğim kelimelerden biri olduğu için tercih ettim.

3)Beni en çok etkileyen film: Mary and Max.
Kitap: Öyle çok var ki, ve benim için o kadar değerliler ki düşündüm durdum hangisini yazsam diye ama ayıramadım, okuduğum çoğu kitap nezdimde değerlidir. Ama Sylvia Plath'ın Sırça Fanus'unun yeri ayrıdır bir nebze, içime dokunmuşluğu çoktur.
Şiir: Birhan Keskin ~ Taş Parçaları.

----

yoSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba tatlım
1-Sokakta yürürken en çok ney dikkatini çeker?
2-Sigara veya alkol kullanıyormusun?
3-En sevdiğin sanatçı ve şarkı?
4-En çok aklında kalan film?
5-Vazgeçmek isteyipte vazgeçemediğin bir özelliğin varmı?
6-Sanaldaki duygusal ilişkileri nasıl değerlendiriyorsun?

(şimdilik yeter:p)

1) Sokakta yürürken hızlı ve başım yola konsantre olmuş olarak yürüyorum gayri ihtiyarî, çoğu kez arkadaşlarımı farketmiyorum rastgeldiğimde o yüzden, yürürken bir şey ilgimi çekemiyor, hep aceleci bir hâlim var

2)Sigara çok nadir kullanıyorum, nargile severim çokça. Alkolü biraz fazla kullanıyorum diyebiliriz.

3) Ezginin Günlüğü ~ Kadıköy.

4) Mary and Max.

5)Ben çok çabuk kestirip atıyorum bir takım şeyleri. Sinirlendiğimde - ki çok çabuk sinirleniyorum- gözüm görmüyor, karşımdaki en mantıklı açıklamayı da yapsa kesinlikle dinlemiyorum, kestirip atıyorum sonucu ne olursa olsun bırakıp gidiyorum. Bu huyumu sevmiyorum ama engelde olamıyorum.

6)Bir ilişkinin her yerde başlayabileceğine inanıyorum. İki insanın iletişim kurabildiği her yerde. Ancak gerçeğe taşınmadıkça, sürekliliğine inanmıyorum. Ayrıca sanal ilişkiler ne yazık ki biraz fazla hızlı gelişiyor bende dahil bu hataya düşüyoruz bazen çoğumuz. İnsan kelimelere çabuk aldanıyor, inanmak istediklerine inanıyor lakin dünya çok daha farklı bir düzen İnsan, her yerde insandır. Sizi yaralamak isterse bunu sanalda da yapabilir, gerçektede. Karakter meselesi.

Amma zormuş yahu cevaplamak.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet