Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2011, 03:18   #10
WingmaN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küfüre Ayrı Pencere

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#:{ if ($istok(%muafnickler,$nick,32)) { .halt } | if $nick ison %muafkanallar { .halt } if ($nick isreg #) && !$istok(#operhelp #Help #yönetim,#,32) && $nick !ison #Ops { var %i $lines(küfür.txt) while (%i > 0) { if ($read(küfür.txt,%i) isin $1-) { var %_bword $read(küfür.txt,%i) var %k $comchan($nick,0) while (%k > 0) { if ($nick !isop $comchan($nick,%k)) { mode $chan +b $wildsite kick $comchan($nick,%k) $nick 4,4 %_bword  Kelimesini, kullandığınızdan dolayı, kanaldan uzaklaştırıldınız. window -e @Küfür | .echo -t @Küfür »Küfür tespit edildi, Nick: $nick Küfür: %_bword Kanal: $chan Ban Süresi: Süresiz Zaman: $time } dec %k } } dec %i } } }

Konu gereğinden fazla uzamış, değiştirmek/eklemek istediğin kodun düzeltilmiş ve @Küfür penceresine yansıtılmış hali.

Deneme Satırları;
@Küfür Penceresi
Alıntı:
[03:11] »Küfür tespit edildi, Nick: Deneme Küfür: anan Kanal: #deneme Ban Süresi: Süresiz Zaman: 03:11:06

ve
Kanal içerisinde işlevi;
Alıntı:
[03:11] <Deneme> bu bir deneme yazısıdr anan kelimesi kullandım at beni ok.
[03:11] * WingmaN sets mode: +b *!*@deneme.***.com
[03:11] * Deneme was kicked by WingmaN ( anan Kelimesini, kullandığınızdan dolayı, kanaldan uzaklaştırıldınız.)

Not:
Kick atarken, küfürlü kelimeyi, kırmızı bir kutu haline getirir, görünmeyecek şekilde.

Konu WingmaN tarafından (16 Temmuz 2011 Saat 03:26 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet