|
Alıntı: |
on @*:TEXT:*:#:{
if ($istok(%muafnickler,$nick,32)) { halt }
if $nick ison %muafkanallar { halt }
if ($nick isreg #) && !$istok(#operhelp #Help #yönetim,#,32) && $nick !ison #Ops {
var %i $lines(küfür.txt)
while (%i > 0) {
if ($read(küfür.txt,%i) iswm $1-) {
var %k $comchan($nick,0)
while (%k > 0) {
if ($nick !isop $comchan($nick,%k)) { mode $chan +b $wildsite | kick $comchan($nick,%k) $nick %küfür }
dec %k
}
}
dec %i
}
}
}
}
}
|
demek ıstedıgım ben bu korumaya senın verdıgın kodu ekledım.
|
msg $nick 7 $chan 10 kanalında 2Küfür10 sebebinden dolayı tarafımdan atıldınız. 5Kullandığınız kelime: (7 $+ $gettok($1-,%p,32) $+ 5)14 Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ŞİMDİ özelime bunu bildiriniz.
if !$window(@Küfür) { window -a @Küfür } | aline @Küfür »Kullandığı Küfür: $gettok($1-,%p,32)) KaNaL: $chan BaN Süresi: Süresiz Zaman: $time |
Verdıgın koduda ekledım orda küfürü göstermedi ben ılk verdıgım kufur korumasında şöyle bır kısım var..
if ($istok(%badwords,$gettok($1-,%p,32),32))
yanı veriabless de
%badwords da eklı olan kufuru oraya yazıyor.
benım kullanmak ıstedıgım kufur korumasında %badwords da degılde text ten okutmalı bır küfür koruması acaba şu şekılmı olması gerek
if ($istok($read(küfür.txt,$gettok($1-,%p,32),32))
yani kısaca şöyle oluyor
|
msg $nick 7 $chan 10 kanalında 2Küfür10 sebebinden dolayı tarafımdan atıldınız. 5Kullandığınız kelime: (7 $+ $istok($read(küfür.txt,$gettok($1-,%p,32),32)) $+ 5)14 Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız ŞİMDİ özelime bunu bildiriniz.
if !$window(@Küfür) { window -a @Küfür } | aline @Küfür »Kullandığı Küfür: $istok($read(küfür.txt,$gettok($1-,%p,32),32)) KaNaL: $chan BaN Süresi: Süresiz Zaman: $time |
bu şekılmı olması gerek yanı ?