Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2011, 17:58   #3
Chelt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bilgisayarınız Windows 8'e Hazır Mı?

-PAriS- Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
windows vista ile windows 8 arasinda ne fark var?

normal olarak görünüm ve işletim sistemi özellikleri olarak farklılıklar göstericeğini herkez biliyor. bir vista kullanımı ile windows 8 kullanımı aynı olmayacak elbette. kimi uzmanlara göre windows 8 karmaşık bir altyapı kimine göre windows 7'nin gelişmiş ve kullanım zenginliği ile dolu bir sistem. netice olarak windows 7 işletim sisteminin çalışması için en gerekli şart olan grafik desteğinin tam olması ve kayda değer bir işlemci ve RAM kapasitesinin olması yeterli olacaktır.
Windows 8 için bulut tabanlı olacağını duymuştuk. daha önceki yazıların içeriklerine bakarsanız orada daha iyi açıklamalarda bulabilirsiniz.
Son Olarak Windows 7 kullanıcıları için pek değişen bir durum olmayacağı kanısındayım. Genel ve yaygın olarak şuan windows 7 işletim sistemi kullanılmakta artık xp'ye veda eden birçok firma mevcut.
Windows 8 işletim sisteminin yaygınlaşması biraz zaman alabilir. netice olarak windows'un daha önceki ürettiği işletim sistemlerine ilk bir yıl içinde Services Pack Adı altında birçok yama yüklettiğini Sultan süleyman bile biliyor. windows 8 içinde aynı kaidelerin olacağı kanısındayım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver