|
Deep Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bunu aslinda uyarlamak cok kolay ident, fullname oto nickpass identify oper pass a kadar otomatik girebiliyor. Kullanilan komutlar mircde nasilsa ayni ayrica turkce secenegide mevcut bende bayagi kullandim bir sure lag vs derdi yok. Aslinda bir helper icin bence daha iyi neden diye sorarsaniz aliasdir f tuslaridir iste sag tikla komutlari ver alismisiz kolaya kacmaya bilgisi iyi olan cene calicagina takir takir yazar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Komutlar aynı da, yazı yazarken bile ? çıkıyor bazı yerlerde. Alias dediğimiz standart olan karşılama aliasları, bunlar gerekli aksi halde görüntü kirliliği olabiliyor. Sağ tıklama olayımız yok, o şekildeki mirclere de izin vermiyoruz. Bilmiyorum belki de benim gördüğüm arkadaşımdaki eski bir versiondur, komut yazmaya uygun olmadığını düşünüyorum.
Zaten o kadar çok söylendim ki yok çok konuşuyorsun, yok başım ağrıdı sus biraz, sanırım pcsine geçmeden gelmeyecek, görünmüyor.. .)
Konuyu yeterince dağıttım (Tıp) sevgilerimle Deep .)