Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2011, 21:32   #6
sahr
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ban Konusu Yardım..

TİGeR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hoca iyide @ban penceresinde sadece nickleri göruorz sanırım? ban atabiliyomuyuz ben görmedimde
Ben soyle bi cod buldum kanala girisleri @Giris-cıkıs penceresinde gösteriyo
burdaki nicklere sunucudan cıksın cıkmasın hotlink ekleyemezmiyiz cift tıkla direk ban atma gibi ? Kod su dekilde
PHP Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#:$iif(!$window(@Giriş-Çıkış),window -e @Giriş-Çıkış) | echo -te @Giriş-Çıkış *** Giriş: # kanalına, $nick giriş yaptı. $+($chr(40),$address,$chr(41))
on !*:part:#:$iif(!$window(@Giriş-Çıkış),window -e @Giriş-Çıkış) | echo -te @Giriş-Çıkış *** Çıkış: # kanalından, $nick çıkış yaptı. $+($chr(40),$address,$chr(41))
on !*:quit:echo -te @Giriş-Çıkış *** $+($nick,$chr(44)) sunucudan ayrıldı

----------

Zaten codlarda anlasam yapıcam ama ben üstte verdiğim kodu bozmadan aynen sadece hotlinkle ban eklemek istiyorum
yukardaki benim koydugum koda
on *:hotlink:*:*:mode #kanal +b $1 ekledim calısmıyor

on ^*:hotlink:*:@Giriş-Çıkış:return
on *:hotlink:*:@Giriş-Çıkış:mode #kanaladın +b $1

----------

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:hotlink:*:@Giriş-Çıkış:return on *:hotlink:*:@Giriş-Çıkış:{ set %cx $qt($hotline) if ($1 !ison #sohbet) { echo -a .mode #sohbet +b $gettok(%cx,6,32) } else { q $1 } }

sag tıklayıpta işlem yapan bır event yok satıra benım bıldıgım üstteki kod kişi kanalda yoksa banlar varsa özel acar cıft tıklamayla benden bukadar
passs

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver