Cevap: Biraz acı, tamamen gerçek!
Temmuzun, Ağustos'un ortalarında daha doğrusu yaz aylarında ay'da 1 kere oda şansın varsa banyo yapabilme imkanın varsa ne mutlu Türk'üm diyene dediğin bir yerde askerlik görevini icra edebiliyorsan 21.yy'da ve her sabah bıkmadan Güneydoğu'da bile içtima alan komutanın varsa başında, askeri boş bırakmaya gelmiyor diyerek, ve içtima alanında aynen şu sözü kullanıyorsa, 'bazı arkadaşlarım var yanına kokudan yaklaşılmıyor, emin olun dağdaki terörist sizden daha iyi kokuyor!' diyorsa..Ben bu adamlara küfür değil üzerlerine yürürüm..
Çatışma esnasında merkezden helikopter kalkıp tepende uçup, uçup görüntü'de alabilme olanığı bulup, yakıt ikmali diyipte geri dönerse ben o helikopterin pilotuna'da söverim..
Yine bir çatışma sonrası, dağda ki insan parçacıkları yaralılarını şu istikamete taşıdı, orada sağlık ve bilumum ihtiyaçlarını karşılayacaklar ihbarı üzerine, mevkiiyi hiç bilmeyen ve o mevkiye Jöh'ün bile çekinerek girildiğini bildikleri halde askeri sevk ediyorlarsa, ve o intikal halinde haritada olmayan yerlerede götürülüyorsan -ölüme- ben o talimatı veren paşaya'da söverim bu işleri hazırlayan iç hizmetlere'de..
Şimdi hala benim mi sana hak vermem lazım?MasteR06 |