Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2011, 19:54   #565
Sihir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

-PAriS - Aramiza hos geldin canim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aze - Eskidendir tanisikligimiz. Durusunu hic bozmadi, kendine özgü.. Her seyin iyisini hakettigini düsünüyorum.
Freedom - iyi cok cok iyi.. sinir oldugum yönleri de yok degil ama olsun kalbi temiz dini bütün, forumda bi esine daha rastlamadim.
Ivy - Yüregi büyük bunu görebiliyorum, forumla da pek bi alakadar. Duyarli.
LeyLa - Allah neşene neşe katsin Leyla
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Minstrel - Siir asigi, yumusacik bi kalbi var. Sakin, kendi halinde, mütevazi, paylasimci, "bilgili" kibar ve daha nicesi.. Duygular selale

Nava - uAşk'ım benimmm
sana ne desem az biliyorsun di mi ? Sen cok iyi bir dost ve kardessin.
Pentagram -
hos geldin, bir daha banlanma emi

Soul - Sohbetine doyum olmuyor, ne zaman konussak illa bir seyler oluyor o anladi
cok seviyorum seni. Cok iyi bir arkadastir Arif ve de art niyetsiz..
Su - Her yerde buluyoruz birbirimizi.. Hemde baska kiliflarda
) Kalplerimiz bir demistim. Yerin bende cok ayri, her seyinle mükemmelsin. Dilerim senin gibi bir kizim olur :$

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver