Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2011, 16:50   #4
Thetis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 10 > Geveze.ORG

Sunucu ile ilgili çok şey söylendi. Master ile ilgili özellikle. Bazı şahit olduğum konularda olmuştu 2 yıl öncesine kadar. Devamını bilemem. 2 yıl önce bende iyi bir iz bıraktığı söylenemez. Her ne kadar inkar edilse de bazı şeylerin içine girerseniz gerçekleri görebilirsiniz. Ama herşeye rağmen ayakta kalan bir sunucu. Para ile oper alırlardı önceden. Şimdi hala öyle mi bilemem. Tabi herkes paralı değildi. Benim düşünceme göre bir insana para karşılığı sunucu emanet etmek ters. Sunucuda bazı operlar var ki onlar sunucunun bel kemiği diyebilirim. Master pek bir şey bilmez. Ama onlar ayakta tutarlar. Bunların nickini özel olarak vermem diğerlerini kötülemek olur. Diğerlerini tanımadığım için de yorum yapmak istemiyorum. Ama o kişiler tebrikten fazlasını hakediyor. Bana kalırsa sohbet ortamı güzel. Eğleniyorsun girince. Kaliteli bir sunucu. Sonuçta kim ne yaparsa kendine yapar. Sunucu sahibi kötü diye sunucu kötü olmak zorunda değil. Veyahut sunucu sahibi iyi diye sunucu iyi olacak diye bir şey de yok. Keyifli bir ortam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet