Teşekkür ederim canım, kısa zamana güzel haberler vereceğim inşallah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Amin, teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
NefeS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Biri Bebekmi geliyor dedi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Simdiden Allah Anali Babli büyütmeyi nasip etsin. Ay Konuyu unutuyordum Iyiki Dogdun Canim, nice mutlu huzurlu Senelere insallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Amiiin canım benim sağolasın
Güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım
Sağlık olsun, teşekkür ederim canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Güzel dileklerin için teşekkür ederim, amiin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sağlık olsun tatlım bende bir gün rötarlı kutladım zatten
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bende seni seviyorum, öptüüük
Sağol canım benim, saglık olsun.
Bebişin miyadı 15inde dolacak. O zamana kadar doğması gerek ama gelmiyo oğluşum
Teşekkür ederim canım
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.