05 Temmuz 2011, 19:58
|
#562 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülüşünü beğendiğim biri..oldukça hoş.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]eski zamane Coder'ı.. Yerinde zamanında konuşmasını bilenlerden.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Disc'in mutluluk abidesi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ (L) ablam.. iyiki tanımışım seni. iyi/kötü günde her zaman yanında olabilecek düşünceli bir melek o.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince ruhlu.. okadar insan tanıdım bukadar ince ruhlusuna rastlamamıştım.iyiki tanımışım seni.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kendi halinde, sempatik eğlenceli.. sevilir modlarımızdan.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nicken sessiz olmasına karşın oldukça çenebaz bir arkadaşımdır kendisi eheh. :P ve de hiperaktif. :)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mod, bilgim yok.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+; (L) özel üye, özel kişi. Seviyorum kendisini.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |