|
Burn Nickli Üyeden Alıntı
|
Hümanistliğin , inancın , düşüncelerin ve saflığın(ters manada anlaşılmasın lütfen) etkileyici.18 yaşındasın üstelik daha çok küçüksün kardeşim gibisin.Etrafına sactıgın o ışık inanılmaz etkileyici.. - Bana inancının nasıl doğdugunu anlatırmısın?
- İnsanları Bedensel mi yoksa ruhani mi yargılarsın.Neden?
- Hiç "keşke" dediğin oldumu?Olduysa paylaşabilirmisin?
- Kendini bu dünyada insan olmak dışında ne olarak görüyorsun ya da görebilirsin?
- Bana aile'yi tanımlar mısın?
|
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Bana inancının nasıl doğdugunu anlatırmısın?
Ailemdeki tüm bireylerin inancı oldukça güçlü. Küçük bir çocuğa neyin nasıl öğretileceğini, küçük bir çocuğun neleri bilmesini gerektiği bilen bir anne ve babaya sahibim. Herşeyi bir bir, yorulmadan, eksiksiz ve hatasız öğrettiler bana. İnancı, doğruluğu, güzel ve iyi olan herşeyi ailemden öğrendim. Allah razı olsun hepsinden.
İnsanları Bedensel mi yoksa ruhani mi yargılarsın.Neden?
Soruyu pek anlayamadım ama anladığım kadarı ile cevap vereyim
İnsanları bedensel olarak yargılamak büyük bir saçmalıktır zaten. Zamanla tanıdıkça kişiliklerine göre yargılarım, ruhani olarak yargılamak nasıl birşey pek bir fikrim yok bu konuda
Hiç "keşke" dediğin oldumu?Olduysa paylaşabilirmisin?
Evet oldu. Güzel, ayaklarımı yerden kesen ve kusursuz sandığım bir beraberliğim vardı, fakat aldatıldığımı öğrenince kendime gelmem, yaralarımı hiç kimseden destek almadan iyileştirmem çok uzun zaman aldı ve çok güç günler geçirdim. Keşke diyorum keşke tertemiz sevgimi sunmasaydım ona.
Kendini bu dünyada insan olmak dışında ne olarak görüyorsun ya da görebilirsin? Imm düşündüm düşündüm bulamadım birşey, bir fikrim yok bu konudada Bana aile'yi tanımlar mısın?
Aile aşktır, birliktir, beraberliktir, koruyup kollamaktır, her bireyin tek vücut olmasıdır, aile herşeydir. Allah kimseyi ailesiz, yalnız bırakmasın inşallah.