|
LeyLa Nickli Üyeden Alıntı
|
( : * Özlediğin Biri Var mI ? * Hayatında En Mutlu Olduğun Olay / Kişi Kim ? * Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun ? * Hayatında Yapmayı Hedeflediğin Planların Nedir ? * Birine Güvenmen İçin Hangi Özellikleri Taşımalı ? * Yanlızlık , Sessizlik Senin İçin Ne Anlam İfade Ediyor ? Sanırım Şimdilik Bu Kadar . Kolay Gele (: |
* Özlediğin Biri Var mI ?
Özlediğim biri var abim yurtdışında çalışıyor çok özlüyorum kendisini.
* Hayatında En Mutlu Olduğun Olay / Kişi Kim ?
Hayatımda aman aman mutlu olduğum bir olay yaşamadım ne yazık ki.
Kişi olarak ise; ailemle çok mutluyum
* Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun ?
Senin hakkında neler düşünmüyorum ki lokumum
birtanesin sen, candan ötesin. İlk tanıştığım, ilk sırlarımı, dertlerimi paylaştığım melek sensin. Özeldir bendeki yerin canım benim.
* Hayatında Yapmayı Hedeflediğin Planların Nedir ?
Hep söylediğim gibi hayattan çok büyük beklentilere sahip olmadım hiç. O yüzden büyük, abartılı planlarımda yok. Herşey sırasıyla ve zamanla olsun istiyorum. Şuan tek hedefim ve planım hayırlısı ile okulumu bitirmek. Ondan ötesini zamanı gelince düşüneceğim
* Birine Güvenmen İçin Hangi Özellikleri Taşımalı ?
Fazlasıyla güven sorunu yaşıyorum. Güvenemiyorum insanlara, karşımdaki ne kadar dürüst güvenilir biri olsa bile, bunun farkında olsam bile mutlaka bir kusur arayıp buluyorum. Hayatıma giren kötü insanların katkısı çok büyük bu konuda. Güvenilir bir insan nasıl olur bilemiyorum, o yüzden bu soruya net cevap veremeyeceğim
* Yanlızlık , Sessizlik Senin İçin Ne Anlam İfade Ediyor ?
Yalnızlık hiç yabancı değil bana, çokta severim kendisini. Ama kimi zaman şikayet edebiliyorum bu durumdan
Sessizliği ise aksine hiç ama hiç sevmiyorum.
----------
|
yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
|
hayat felsefen nedir Su? ve bir de ıssız adaya dussen yanına alacagın 3 sey ne olurdu? : ) |
İşte geldik işte gidiyoruz bu dünya baki değil hiç birimize. Geride kalanlara bırakacağımız tek iyi şey iyilikten güzellikten başka birşey değil. Hayat felsefem İNSANLIK. Ama bu ülkede, bu dünyada insanın bir değeri var mı yok mu tartışılır
Issız bir adaya düşsem yanıma alacağım üç şey; Bilgisayarım, kitaplarım, seccadem