|
Serseri Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
valla toXic o zaman seni yetiştirdiğini söyleyenlere şunu diyelim boynuz kulağı geçmiş peki kulak ne zaman icraat yapmaya başlayacak bu durum karşısında? demek lazım bence Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ne yalan söyliyim burdaki paylaşımlar sayesinde birçok şey öğrendim ve burdaki paylaşımlar sayesinde çevremdeki kişilere yardımcı oluyorum iyi ki varsınız hepinize sonsuz teşekkürler....
|
Komik olanda bu, bunu diyen şahısla tek bir muhabbetim olmadi ve kendisini cok bilgili,büyük gibi gösterip herkesten telnet istiyor sonra su sunucularda görev aldim diyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ayrıca hiç bir icraatida yok kodsal olarak kaldiki mesajlarima ve konularima bakarsaniz zaten UnrealIRCd ve Services bölümündeki paylasim ve yazilarinin yarısından cogunda bilgi icerikli veya kodsal icerikli mesajim var (Buna rağmen rep puanlarimiz sky'in benim diablonun cok cok azdir) fakat bununla övünmüyorum bile. Bizim yaşımız geçti toxic'i ben eğittim benim elaman diyip ordan burdan telnet istemesi garip ve komik geldi ve bu sahsın nickini kesinlikle orda burda görmüşsünüzdür printleri yakın arkadaşlarima gösterdim. Fakat buna rağmen o printleri atip rencide etmedim kendisini umarım bidaha böyle şeylere kalkışmaz. Herkes icraati kadar konusmali.
Ve eğer bunca zamandir paylasimlarimiz ve yazilarimizda yol acabildiysek mutlu oluruz en azindan boşuna irc ile uğraşiyoruz demeyiz. Ben söyle sorun var bakabilirmisin pm leri yerine söyle bir kod yazdım ama calistiramadim/calismadi gibi sorular gelmesini isterim.
İyi çalişmalar.