|
Schizo Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Cevap
/map komutu sunucu haritasina ulaşmamızı sağlayan komuttur. Sunucuya bağlı kaç link oldugunu ve bu linklerdeki kullanıcı sayısını belirtir. Örneğin; /map Yanıt; - hub.eu.trsohbet.com (218) 1 (/MAP) listesinin sonu - * Kırmızı ile belirtilen yerdeki sayı bize hub.eu.trsohbet.com linkinde bulunan kullanıcı sayısını verir. * Mavi renk ile belirtilen kısım ise TRSohbet sunucusunda aktif 1 link oldugunu belirtir. ---------- Soru :
Fallen nicki beni sunucuda; * /ignore -pn Schizo!*@* * /ms ignore add Schizo!*@*
Komutlarıyla engelledi ve ben Fallen nickine özelden mesaj yazmak istiyorum. Yazdığım bu mesaj Fallen nickine " Özel Penceresi açılarak " gidecek.
Bu şartları göz önüne alarak hangi komutu kullanarak Fallen nickiyle özelden temasa gecebilirim?
|
Cevap: Bu şartları göz önüne alarak açıklamada bulunalım;
Öncelikle /query Fallen yaparız.
Onun sonrasında ise;
/qmsg mesajınız komutu itibarile ile özel penceresi açılacak şekilde mesajınızın Fallen nick'ine ulasmasını saglarsınız.
Dipnot: Bunun dısında /ctpc Fallen mesajınız komutu itibarile ilede statüste görünecek sekilde mesajınız ulasmaktadır.
Ek olarak bunuda belirtmek istedim.