Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2011, 19:06   #20
LineTube
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
S-Bot Sunucu Koruma Botu

Merhaba İF Ailesi Üyeleri,

Kendi Yaptığım mirc Script S-Bot u Satışa Çıkardım.
Öncelikle Söylemeliyim bu nomercy değildir.
Bağlanan Botlar Bunlardır:

S-Bot
Özelliği:
Bütün :Kanallarda Güvenliği sağlar ve toplu giriş ve çıkışlarda kanal modlarını ayarlar toplu girş clone tespitinde s-bot güvenlik e haber verir o ipleri banlamasını iletir.

S-Radyo
7/24 Radyo Kanalında veya radyo için hangi kanalda bulunuyorsanız socket bağlantı hızıyla istek durm çalan gibi bilgeleri günceller

S-Helper
Help veya OperHelp veyada yardım vermek istediğiniz kanalda bekle services bilgileriyle gelen userlere yardımcı olur o kanala kim gelirse gelsin hiç bi işlem yapmadan önce direkmen opers kanalına bilgi verir
Örnek: susqun Help Kanalında yardım bekliyor
Yardım veren admini Opers kanalına söyler
Örnek: Peri nickli Admin susqun kullanıcısına yardım vermektedir şeklinde

S-Bot-Güvenlik
S-Bot dan gelen toplu ip girişleri veya bad nick uyarılarıyla sunucu genelinde güvenliği sağlam opers dışında hiç bi kanalda bulunmaz ve toplu ip girişlerini anında bloke eder Clone, proxy ve botnet konusunda tam bir uzmandır.
Ayrıca Her oper giren admini
Oper Giren Nick: [susqun] Operi Girilen nick: [Bebeto] şeklindede bilgi verir

S-Bot-Guard
Opers Dışında Hiç bi kanalda bulunmaz S-Bot gelen spam filter mesajlarını anında dikkate alarak spam kelimeler kullanan useri anında uyarır 3. cü tekrarda kill atar ve aynı zamanda opers yöneticilerine konuyla ilgili bilgi verir

S-Bot-Adwords
Gerekli yetki dahilinde Sunucudaki Global kanal konuşmalarını indexleyip web sitenize atmasını sağlayan bir bottur opers kanalı dışında hi bi kanalda bulunmaz ama bütün açık kanalları görür

Arkadaşlar bu bahsettiğim botun nomercy ile yakından ve uzaktan tek bi alakası bile yoktur.

Sunucusunda Aktif 7/24 bulunmasını isteyenler 10 TL ücretle bulundurabilir.
Satın almak isteyen hosting firmalarına veya diğer tüzel şahıslara 100 TL ücret karşılığında satışı yapılmaktadır.

Konuyla İlgili buraya post yazabilir:
Msn :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tel : 0543 583 0355
Nolu Telefondan bana ulaşabilirsiniz

Proxs si irc ler dilerim

Saygılarımla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver