|
Deep Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Verilen cevaplari ele alirsak catliam ve xwerswoodx verdiginiz komutlar herhangi bir listeleme yapmaz fakat kalpsizdj'in verdigi komutu ele alirsak /who +ch #help *helper* komutu ile hostunun icerisinde 'helper' cumlesi gecen kisileri listelemis oluruz, /who +cm #help oOaAN komutu uygular isek help kanalinda o,O,a,A,N yetkilerine sahip kisileri listelemis oluruz. Tek komutta birlestirir isek //who +ch #help *helper* | who +cm #help oOaAN seklinde bir komutla listeleyebiliriz.
|
Haklısın kötü 1-2 gün geçirdim kafam çok dağınık hem operleri hem helperleri nasıl aynı komutta listelerim ne ise yeni bir soru ile devam edelim.
#Hamit kanalını kaydettim,
1-) Kanalın levels opsiyonları normal levels opsiyonları. (/msg chanserv levels #hamit reset)
2-) Kanalda herhangi bir nick yok.
3-) Leaveops opsiyonu kapalı
4-) irc.services normal yani founderler ~(.) alıyorlar...
5-) Kanal modeleri +ntf [...]
Kanalıma giriyorum kanalım kayıtlı, kanalda kimse yok +q(~) almama rağmen kanalda +o(@) gözüküyorum
Kanal kayıtlı
Nickim identify edilmiş
Servislerde bir sorun yok
Kanala bir kişi gelince yani kanalda benden başka biri olunca /hop ladığımda normal olarak ~(+q) gözüküyorum
Kanalda +qo almama rağmen neden @(+o) gözükmemi sağlayan komut açığı nedir?