Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2011, 17:49   #550
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onu hiçbir kelimeye, cümleye sığdıramam keza oda beni öyle. Güven duyduğum (sohbet ederken) tek insan diyebilirim.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    . Yazın onlardayım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek severim kendisini, nazımın geçtiği nadir kişilerden. S: hiç en sevdiğimden
    Ayrıca her derdimizi konuşabildiğim, her sıkıntımığı paylaştığım özgün kardeşim. Murat Dalkılıç'a gelmeyecek diye kahroluyorum (şaka tabi ki, benimo
    )
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Paylaşımlarını çok beğeniyorum özellikle makaleleri.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskilerden..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Evli,mutlu ve 'çocuklu' demek isterdim. Allah mutluluklarına gölge düşürmesin hatta tüm insanların.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni hep uzun, uzun anlatmak ister ben de öyle birbirimizin hayatında uzun soluklu bir yaşam geçirdik.
    Ablam'ın yerinin benim için ne kadar önemli olduğunu ben anlatırım da, siz anlar mısınız.. Okadar farklı cümleler ve yaşanmışlıklar.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Şiir sever diye duydum, paylaşımları çok güzel. Kendisi de güzeldir çünkü izmirli.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Astroloji'ye olan ilgisi benim gözümü boyuyor. Paylaşımları da öyle.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Biraz, biraz çapkınlık var sanki?
    Sessiz, sakin, efendi birine benziyor.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Duruş, konuşmasını bilen bir bayan arkadaşımız. Kendisini çok beğenirim.

Konu pyracantha tarafından (16 Haziran 2011 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver