Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Haziran 2011, 16:15   #3
RadyocUgur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özel yazı stilinde değişiklik

CesuryureK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
On 1:input:*:{ if (/* !iswm $1) || ($active != Status Window) { if ($target == $chan) { if $1 isnum { msg $target $+($+($+($chr(3),14),$chr(263)),$chr(3)) $1 $regsubex($2-,/(\S+)/gi,$iif(\1 ison #,$+($chr(2),\1,$chr(2)),$+($+($chr(3),14),$+($upper($left(\1,1)),$chr(3)),$mid(\1,2-)))) | halt } else { msg $target $+($+($+($chr(3),14),$chr(263)),$chr(3)) $regsubex($1-,/(\S+)/gi,$iif(\1 ison #,$+($chr(2),\1,$chr(2)),$+($+($+($+($chr(3),14),$+($upper($left(\1,1)),$chr(3),$chr(2))),$chr(2)),$mid(\1,2-)))) halt } } else { if $1 isnum { msg $target $+($+($+($chr(3),14),$chr(263)),$chr(3)) $1 $regsubex($2-,/(\S+)/gi,$iif(\1 isin $target,$+($chr(2),\1,$chr(2)),$+($+($chr(3),14),$+($upper($left(\1,1)),$chr(3)),$mid(\1,2-)))) | halt } else { msg $target $+($+($+($chr(3),14),$chr(263)),$chr(3)) $regsubex($1-,/(\S+)/gi,$iif(\1 isin $target,$+($chr(2),\1,$chr(2)),$+($+($+($+($chr(3),14),$+($upper($left(\1,1)),$chr(3),$chr(2))),$chr(2)),$mid(\1,2-)))) halt } } } }

Aslında böyle direk isteklere cevap vermiyoruz. Lakin canım sıkıldı uğraşmak için birşeyler arıyordum denk geldi.

Kod hem özelde hemde kanalda nickleri ince yapar ve hem özelde hemde kanalda çalışacaktır aynı yazı tipi ile.

Örnek: Bu Nedir Deme CesuryureK Bu Bir Yazı Tipi Deneme Yazısıdır.

CesuryureK cok teşekkur ediyorum hocam iyi denk gelmisim oyleyse) oldu fakat soyle bir sorunla karsilastim /join #kanal olarak kanallara girmiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
neden acaba kanala yansitiyor oldugu gibi komutu.. birde
boyle bos bir vaktinizi yakalamisken fisatcilik gibi olmasin ama CesuryureK ;
Ben istedigim resim örneginde butun kelimelerin harfleri buyuk ciksin istemistim biliyorum ama gozume hos gelmedi "
İ"lk harf buyuk digerleri kucuk olucak sekilde ayarlamak istersem hangi bolumu degısmem gerekir onuda belirtirseniz pek horaa gececektir hocam simdiden teşekkürler.

Örn:

[16:08] <Ugur>  /j Ur
[16:08] <Ugur>  Allah Allah
[16:14] <Ugur>  /join #ur

Konu RadyocUgur tarafından (10 Haziran 2011 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Örnek Eklendi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan