Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü
Bu soruyu hatırlıyorum sanki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Cevap: Notify, watch komutunun görünen adıdır, notify komutu aktif iken watch komutunun işleyişini debug penceresinden görebiliriz, ancak status penceresinde işlevi görmek istiyorsak /notify off yapmamız yeterlidir. Örnekle göstereyim; Notify açık iken; debug penceresindeki görünüm ve status durumu -> access.geveze.org WATCH +avdet <- :access.geveze.org 605 eLaa avdet * * 0 :is offline ve status kısmında herhangi bir işlev görünmüyordur Notify kapalı iken; debug penceresindeki görünüm ve status durumu -> access.geveze.org WATCH +avdet <- :access.geveze.org 605 eLaa avdet * * 0 :is offline status : avdet * * 0 is offline Soru: #Elit kanalına 10 ve üstü haneli nicki kayıtlı kullanıcılar girebilsin istiyorum ancak, Eos nickinde kanalıma girebilsin fakat konuşamasın istiyorum, ban parametrelerinden ~q kullanmadan ve kanalımı invite konumuna almadan bunu yapabilirmiyim. Not: Diğer kullanıcılar konuşabilsin.
Konu eLaa tarafından (09 Haziran 2011 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
|