06 Haziran 2011, 08:40
|
#531 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Hasan, iyidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Nickini sevdiğim, sabahtan akşama konuşasım var. Üzerimizdeki yüklerden kurtulalım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sevecen, dost canlısı ve duygusal birine benziyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanışmadık, sempatik bayanlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanışmıyoruz ama seviyoruz birbirimizi, tanısak demek ki neler olacak.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ehe hep takip ediyorum rep vermiş mi diye, bu aralar durgunsun. :p İyi birine benziyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Avni işte ya, yıllanmış şarap gibi arkadaşlığımız var, sonradan açıldık. :p Severim bu çocuğu.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |