Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2011, 21:35   #4
Kimimben
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mrc de zline atma ve opa cıkartma

Arkadaslar istenilen kod tamamen su sekılde
birisi kufur ettigi zaman o kisiye gline yada zline atacak arkasından ben yada baska admın op deyılse onu Opa cıkaracak ve kanalada !temizle yazacak boylelıkle kanaldaki diğer temizleme botu otomatik kanalı temızleyecek timer ile olan temizlemede kısıler yukarıya kaldırarak kufuru gorebilir ama !temizle yazısı ile yazıldıgı zaman eschatın son versiyonunda web den girenleri kufuru gormek ıcın yukarıda kaldırsa goremez o yuzden istenilen kod kufur eden kısının kufurlerini mrc ekleyecegim ve tekrar aynı kufur eden kısıye zline atacak ve sonra ben op deyilsem beni opa cıkaracak cunku cogu admın opda durmuyorum assagıda duruyor assagıda duran admınde olsa !temizle yazdıgı zaman kanal temızlenmıyor mecburen opa cıkması lazım o yuzden opa cıkarıp hemen arkasından otomatik kendisi !temizle yazmasını istiyorum Umarım anlatabilmisimdir timer yada herhangi bir txt icindeki temizleme yazıları eschatın son versiyonunda !temizle yazısı gibi temizlemiyor istenilen kod birisi küfür ederse ona zline atıp sonra kısıyı opa cıkarıp kanalda !temizle bu yazıyı yazması eger elinde boyle bir kod olan arkdaslarımız varsa yada yardımcı olacak varsa simdiden tsk ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver