Cevap: Allaha Emanetsiniz.
Selam Aleikum kardesim. Seni irc hayatimin ilk donemlerinde tanidim. Gun geldi gulduk eglendik gun geldi birlikte calistik gun geldi kizdim sana gun geldi sende bana kizdin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eger bir hak gecmisse hakkim helal hos olsun kardesim. Sende hakkinin helal et. Tam olarak ne oldugunu, seni uzen neyin oldugunu bilmiyorum. Galiba ailene bir laf gelmis. Kimse kusura bakmasin benim olulerime laf edenin ben arabamla uzerinden gecerim.. kardes, eger bir adaletsizlik warsa ve kanitin warsa bunu herkez duymali diye dusunuyorum. Tabi bence bu siteden birinin kufur ediceginide dusunmuyorum cunku kim olursa olsun kimsenin kimseye kufur etme hakki yoktur. Sitedeki kardeslerimizinde bilecegi gibi kufur ve kafir kelimeleri aynin kok kelime olan kafara kelimesinden gelir. Yani aralarinda cok fark yoktur dimi guzel kardeslerim? Neyse kardes, bu sorunu dedigim gibi bir adaletsizlik varsa gerekirse bu sitenin sahibine kadar gidip gorusebilmen lazim diye dusunuyorum. Unutma sen degil senin arkadasligini dostlugunu hak etmiyen kaybeder.. hadi kalin saglicakla. |