Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2011, 13:21   #1
Soul
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yurttan vahşet manzaraları!

10 GÜNLÜK SEVGİLİYE İNFAZ!
Gürcistan'da, Güvenlik Akademisi'nde öğrenim gören 27 yaşındaki Sophio Gvianidze, maddi sıkıntı nedeniyle okuluna ara verip çalışmak için bir süre önce İstanbul'a geldi.

KISKANÇLIKLAR KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

Fatih'te tekstil ticareti yapan teyzesi ile eniştesinin yanına yerleşen genç kız, 10 gün önce ise Beyoğlu'nda eğlenmek için gittiği bir gece kulübünün işletmecisi Yusuf Hüsnü Tercüman ile tanıştı. İkili arasında kısa sürede başlayan aşkta, Tercüman'ın kıskançlıkları nedeniyle kavgalar yaşanmaya başlandı. Genç kız bunun üzerine sevgilisiyle görüşmek istemedi.

SÜREKLİ RAHATSIZLIK VERDİ!

Ancak Tercüman, Gürcü sevgilisinin peşini bırakmadı. Geceleri evinin önüne giden, sürekli telefonla arayan Tercüman, geçtiğimiz pazar günü, genç kıza son kez konuşmak istediğini söyledi. Gvianidze de teklifi kabul ederek sevgilisinin kulübüne gitti. İkili akşam saatlerinde burada buluştu. Gvianidze ilişkiye devam etmek istemediğini söyleyerek başka bir kişiyle görüştüğünü anlattı.

İSTİKLAL CADDESİNDE KOVALAMACA!
Bunun üzerine çılgına dönen Tercüman, barın mutfağına koşarak bir ekmek bıçağı aldı. Genç kız da İstiklal Caddesi'ne doğru kaçmaya başladı. Ancak Tercüman, "Beni nasıl aldatırsın" diye bağırarak genç kızı karnından ve boynundan bıçakladı. Sokak ortasında tam 9 bıçak darbesi alan genç kız ağır yaralandı. Yusuf Hüsnü Tercüman ise elinde bıçakla Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Elleri ve üzeri kanlı saldırgan, "Beni aldattı, namusumu temizledim" diyerek teslim oldu. Yaralı genç kız olay yerine çağrılan ambulans ile hemen Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BU AŞK DEĞİL SAPLANTI!"
Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Geceyi nezarethanede geçiren çılgın âşık, sabah çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aşk cinayetine kurban giden Gvianidze'nin cesedini teslim almaya gelen Gürcü akrabaları yaşananlara isyan etti. Gvianidze'nin arkadaşı Lika Katharin, "Türk erkekleri 10 günde nasıl bu kadar bağlanır, bu aşk değil saplantı" dedi.

KIZINI BALKONDAN ATTI!
Çorum’da, ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Pınar D. (12) 3 metre yüksekliğindeki balkondan düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan Pınar D.’nin ifadesinde, babası Hakan D.’nin erkek arkadaşlarıyla evde alkol aldığını ve yemek yapmadığı gerekçesiyle kendisini balkondan attığını, kardeşlerinin can güvenliğinden de endişe duyduğunu söylediği belirtildi.

CEZAEVİNDE YATMIŞ!
Olay meydana geldiğinde alkollü olduğu tespit edilen baba Hakan D. gözaltına alındı. Bir süre önce Hakan D.’den boşanan 5 çocuk annesi Sibel K.’nın, 12 bin lira kredi kartı borcu yüzünden 1 aydır cezaevinde yattığı öğrenildi.

ÇOCUKLAR SOSYAL HİZMETLER YURDUNA YERLEŞTİRİLDİ
5 çocuktan 2’sinin babaanneleriyle yaşadığı, 3’ünün ise babaları Hakan D. ile aynı evde kaldığı belirtildi. Hastaneden çıkarılan Pınar D. ile iki kardeşi, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi.

19 YAŞINDAKİ EŞİNİ ÖLDÜRDÜ!
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Yoncalık Köyü’nde yaşayan Osman Acar, iki yıl önce evlendiği 19 yaşındaki eşi Gülhan Acar’ı öldürdükten sonra İran’a kaçtı.

"EŞİMİ ÖLDÜRDÜM!"
Acar’ın dün İran’dan jandarmayı arayıp, “Eşimi öldürdüm. Cesedini de Çevreli Mezrası’ndaki köprünün altına attım. Gelip teslim olacağım” demesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, olayın yaşandığı mevkiye geldiklerinde Gülhan Acar’ın cesedi ile karşılaştı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde incelemelerde bulunmasının ardından Acar’ın cesedi Yüksekova Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

haberturk

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet