Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2011, 00:31   #65
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'' Lady ''

Difuzyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Afedersiniz...

Pek çıt çıkaran biri sayılmam.
Biraz önce İtiraf Ediyorum.. bölümünde Hakkımı helal etmiyorum isimli konunuzu okudum.İçinde kendi yanlışlarınızı da barındıran ve ailenizin de bu birlikteliğe tanıklık ettiği bir geçmişten öyle ki ahirete taşınacak kadar konu başlığı edinecek bir durumdan söz etmişsiniz.

Bu tür durumlara benzer haberleri gazetelerin 3. safyasında rastladığım (genelde intihara teşebbüs ediyorlar) olmuştur.Bu konunuzu okuduktan sonra bilinçaltımda da sizin hakkınızda Demir Lady oluşmuşken bugün yazdığınız:

bu yorumla şaşkınlık yaşadığımı ifade etmeliyim.Henüz(1 ay içerisinde) itiraftaki konuya yaptığınız yorumlarda zamana ihtiyaç olduğunu ve helal etmemekte kararlı tavrınızı görüp yukarıdaki mutluluk tablonuzu okudukça :
Demir Lady'nin dünyasında bir yerde pembe filler uçuyor galiba düşünüyorum...

Bu düşüncemi ifade etmek istedim.

Difuzyon merhaba öncelikle.
Zaman ayırıp iki konumu da okuduğunuz için teşekkür ederim.

Burda bir soru göremesemde, sadece düşüncenizi ifade ettiğiniz için size cevap verme gereği duydum. Bahsi geçen itirafta bir sitemim var, ruh halime göre yazmış olduğum şeylerdir. Hani her insanın bazen kızgınlığını belirtesi gelir ya, öyle birşeydi. Sizin gazetelerin 3. sayfasında okuduklarınızı bizler okulda deneme gazetelerinde kaleme alırken gülüyoruz. Çaresizlikten başka birşey değil çünkü. Ben düşünmedim ama siz sanırım düşündünüz öyle şeyleri bana söylüyorsunuz. Benim hayatımda çaresizliğe hiç mi yer yok. Demir Lady'miyim bilmiyorm ama güçlü bir bayan olduğumu çok kişiden duydum. Fakat siz nasıl bir alaka kurupta "Sence bir insan kendini nasıl motive eder?" sorusuna verdigim cevapla şaşkınlık yaşadınız, anlayamadım?
Pembe filler uçuşuyor? Size sadece şunu diyebilirim. Pembe filler uçuşuyor? Bana biraz dikkat cekme amaçlı entel cümleler kurmaya calışıyorsunuz gibi geldi de neyse
Kolay gelsin iyi geceler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver