Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Mayıs 2011, 20:27   #1840
DaDaS
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özellerdeki reklamlar

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:text:*
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*.com*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*.org*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*.net*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*http*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*hotmail*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: -  $1 } on 1:text:*BaIRadyohmm.nerNsEoT*:?:{ .zline $nick 1Network kural ihlali yaptınız. Bireyleri rahatsız edici reklam yapmak yasaktır!. | .msg #yönetim «T®ßøt» botun özeline reklam yapıldı!. Reklamı yapan nick: $nick Yaptığı reklam: - $1 }

BUNU BOTA EKLERSENIZ REKLAM BOTLARININ ATTIGI REKLAM BOTUN OZELINE DE DUSER BU SEKILDE COK GARANTILI OLMASADA REKLAMLARI MINIMUMA DUSEREBILIRSIN
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver