26 Mayıs 2011, 00:45
|
#512 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Halen ve ruhen birbirimizi uzaktan uzağa seviyoruz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gel iş birliği yapalım Hayal'i cıldırtalım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Tanımıyorum ki
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sadece gözlerin güzel olduğunu biliyorum. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sıpa
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yavrum o benim. Çok çok çok değelidir yeri bende apayrı.. Bu gün sana dediklerimi unutma çocukla çocuk olma tamam mı? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. lkjhgh - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok güzel bir kişiliğe sahip.. Vefalı, terbiyeli, efendi. arkadaşım..Haa birde benim deli olduğumu düşünüyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bi kere sen benden daha delisin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. değerlidir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Huysuzzz, tripciiiii, psikopatttt
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dilimi koparıcakmış Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sinirli bir anımda ona patladım ve kırdım onu.. senden tekrardan özür diliyorum bitanem. Bu günlerde kendimi affedirmenin mutluluğunu yaşıyorum seninle. Özel ve değelidir. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok bilmiş seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok temiz bir kalbinin olduğunu biliyorum. Seni seviyorum canım... - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bu kızın üzgün gördüğüm an kendimi kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum. Mutlu olmayı çok fazla hak ediyor. Arkadaş, dost canlısı.. Güveneceği, tutunacağı, inanacağı birine ihtiyacı var. İnşallah o güveneceğin insan en kısa zamada yanında olur. (Kimden bahsediğimi sen anladın) dualarım seninle canım..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Şiir yazmayı çok seven biri. iyidir..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Burçlarla çok içli dışlı olduğunu biliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Forumdaki hanımefendi duruşu beğeniyorum.. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gezgin hatun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bi orda, bi burda, şuan nerdesin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Severim kendilerini...
Konu Ay tarafından (26 Mayıs 2011 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
|
| |