Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2011, 00:27   #5
Heartbroken
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: eggdrop bnc tcl script & unix shell arşiv

netim gitmiş uyuyodum :P
şimdi başka bir yere daha upload ediyorum tamamlanınca eklerim linkleri..

hmm ne gibi tcller var şöyle deyim tam olarak sayabilmem mümkün değil aklıma gelen genel anlamda services tclleri var nickserv chanserv hostserv vs gibi.. oper tcleleri var protection koruma kanal ve sunucu için tcller var a&a gibi değişik amaçlara yönelik hazır tcl paketleri var pek çok işlevi olan ,oyun tclleri var trivialardan tutun kelime oyunu kağıt oyunları uno vs gibi rss tclleri karşılama vs youtube ,google,bing video image vs gibi kanal üzerinde komutla işleyen trigger tclleri, yukarda dediğim gibi bende shell hesabı çok hepsi yurtdışı kaynaklı onlarda bulduğum aldığım yada kullandığım onlara özel yada kendi kodladıkları shell tclleri var benim bulunduğum sunucuya özel kodlanmış adminlerden aldığım tcller var ki bunları nette bulma imkanı yoktur..botnet tclleri ve bazı saldırı scriptleri botları da var doğruyu söylemem gerekirse..

not: içindeki botlar yada tcllerin %90'ı editlenmemiş orjinal ilk aldığım halindedir.. yani farklı dillerdedir genelde dalnet efnet undernet gibi büyük uluslararası sunuculardaki kanallarda kullanılar tcller - botlar var ondan farklı dillerde (sadece Türkçe yada ingilizce değiller ) yani çoğunlukla kullanmak için kendiniz tercüme etmek zorunda kalacaksınız ...FireEgl , Pixelz , Suntop , Jack3 , Ford_Lawnmower , BarkerJr ,Macros ,Fill , RBecker , kingkong , r1k1 , khmerboy ,Bench , Ritche , rojo , kamcio2603 , Thuru vs .. gibi Tcl coderların arşivlerinden topladığım kodlar mevcut..

Konu Heartbroken tarafından (26 Mayıs 2011 Saat 03:15 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet