Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
aSi: İyidir.
Asimavi: Çizgisini bozmayan sessiz ve efendi üyelerden biri. İyidir abim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aze: Can'dır :* Koyu fırat takipçilerinden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yazılarını o kadar beğeniyorum ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Luis: Bitanecik sıpam o benim. Bendeki yerini çok iyi bilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Melodram: İsmi çok hoşuma giden ve tanımayı istediğim duygusal hatunlardan (:
Osman: Moderatör.
Piiz: Yeni üyelerden sanırım, hakkında bilgim yok. Nicki güzelmiş ama Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ruj: Duygusal hatun. Birbirimize benziyoruz ben de farkettim (:
Siyah: Bay depresif. Bunalımda şu sıralar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Geçecek geçecek (:
yoSun: İyi kalpli ve sıcakkanlı (: Civciv alırsam eğer bi süre başının etini yiyeceğim biri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |