Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2011, 13:04   #502
Lady
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Gün gibi doğdu.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    Şu an Ankara'da sonra tatilde
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    nispet yapar gibi gitti yahu. Özlücem.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Neşesine hayranım. Güzel gözlüm.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Msnde en rahat konuştuğum kişilerden. Fikirlerini her zaman dikkate alırım. Güzellik.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ağırbaşlı, tam bir hanımefendi. Seviliyor.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: İşte benim herbişeyim. Dostum, ömrüm, memleketim, ekmeğim, aşım. Öz kardeşim olsa sanırım bu kadar sevebilirdim onu da. Öylesine değerli ki. İyi ki varsın dostum. İyi ki varsın. Yok senin bir eşin daha yavrum.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Düşünüyorum da oturup 2 kelime konuşmuş değiliz. Ama biz öyle farklıyız ki yürekten seviyoruz birbirimizi
    en yakın zamanda sohbet etmek istiyorum

10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver