23 Mayıs 2011, 05:32
|
#498 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygılı ve yardımsever, iyi bir arkadaş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ev arkadaşım, ama biz kısaca ve daha özelce 'Yoldaşım' diyoruz o kadar özel ve güzel.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ah bebeiim, canım ciciiim herbirşeey O, böyle yazdım diye kalaylayacak şimdi :a
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Sıcakkanlı ve hoşsohbet, seviyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Canım benim ya, iyiki tanımışıım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygılı ve ağırbaşlı olduğunu tahmin ediyorum şahsen tanımasamda.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Tanıdığım en açık insan, yüreği en temiz insan sanırım. Çok fazla özel.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sıcakkanlı, yardımsever, melek misalinde görünce bile tebessüm oluşturuyor yüzümde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bana biri bir işi yaptırtabiliyorsa o yoSundur. Enerjimi kontrol eden, bu konuyla bizzat ilgilenen minnettar olduğum kişi, çok seviyorum :*
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |