23 Mayıs 2011, 01:14
|
#36 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| '' Lady ''
Çağırır elbet
Sende çok sevilyorsun canım Ayy bu kadar soruya hazır değilim sanırım Kendine dışarıdan bakınca günlük yaşam da bir birey olarak nasıl buluyorsun? - Çalışkan buluyorum kendimi. Hergün farklı bir olayla karşılaşan, anlık duygu değişimlerine maruz kalan, sosyal aktivitelere fazlaca zaman ayıran bir birey.
İnsanı iki şey çileden çıkarır: Söylenecek yerde ağız açmamak, susacak yerde lakırdı etmek.” (Sadi) Sana göre yorumu? - Akıllının önünde susmak terbiye gereği ise de, sen yeri gelince söylemeğe bak. İki şey insanı çileden çıkarır: söylenecek yerde ağız açmamak, susacak yerde lakırdı etmek.
- Ne güzel söylemiş Şeyh Sadi. Yerine göre konuşmayanlar toplumda belli bir statüye sahip değil bana göre. İnsanların iletişiminde gerekli olan dil kendini geliştirse de insanımız bazen bildiği halde susmayı, sessiz kalmayı, bilmediği halde ise konuşmayı, gereksiz kelimeleri bir araya getirip gereksiz cümleleri meydana getirmeyi tercih meselesi ettiğinden yanlış anlaşılmaya mahkumdur. Ne demiş Hz. Osman Çok konuşmak dili kaydırıp şaşırtır, dostları usandırır.
Samanı saklamak mı gerek, zamanı geldiğinde yemek için; Yoksa samanı paylaşmak mı gerek her an ölebilme ihtimalimiz olduğu için? - Samanı paylaşma taraftarıyım. Bazı insanlar sadece kendi çıkarları doğrultusunda çalışıyor. Toplumu düşünen kim yanlışşşş.. msj al burdan Hayal'm
Ölüm ile yaşam Arasındaki Fark Nedir? İnsanlar nerde Yanlış Yapıyorlar? - Allah'ın kurallarını hiçe saydıklarında yanlış yapıyorlar.
Geçen Zaman mı yoksa, Ömür mü? Hayatı bir resimle anlatman istenseydi ne çizerdin? - Karanlığın arkasına bir aydınlık, aydınlığın arkasına da bir karanlık çizerdim.
Lady şuan hangi mevsimde?
Konu Lady tarafından (23 Mayıs 2011 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.
|
| |