21 Mayıs 2011, 23:05
|
#12 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| '' Lady ''
| yoSun Nickli Üyeden Alıntı
| Merhaba Sude;
*-Neden Lady?
*-Bir insanda seni çeken ve iten özellikler nelerdir?
*-Aşk kelebeği olup uçmak mı , yoksa ateş böceği olup etrafı yakıp , kavurmak mı isterdin?
*-Evlilik senin için ne demek? *-En Sevdiğin Hayvan?
*-En Sevdiğin İsim?
*-En Sevdiğin Şarkı?
*-En Sevdiğin Şarkıcı?
*-En Sevdiğin Kişi?(nedenleri ile birlikte son en'lerin..) | Merhaba YoSun *-Neden Lady? Yıllar önce irc hayatıma prenses nicki ile başladım fakat daha güzeli olmalıydı. Arkadaşımla birlikte seçtiğim bir nickti. Her zaman olmasa da taşıdığımı düşündüğüm bir nick. *-Bir insanda seni çeken ve iten özellikler nelerdir? Sıcakkanlı, doğru, emin, güvenilir, saygıdeğer, temiz, bakımlı olması çeken özelliklerdir.
Yalancı, düzenbaz, ikiyüzlü, dedikoducu olması. Kısacası Rabbimizin de hoş görmediği davranışlar sergilemesi iten özelliklerdir. *-Aşk kelebeği olup uçmak mı , yoksa ateş böceği olup etrafı yakıp , kavurmak mı isterdin? Aşk kelebeği olup uçmak, uçarken bazen etrafı yakıp kavurmak, bazen de mutluluklar yaşatmak isterdim. *-Evlilik senin için ne demek? Önce karşında ki kişiye sonra ailesine saygıdan geçer ki her insan yapamaz. Güven, saygı, sevgi, hoşgörü gibi kavramları beraberinde getirmesi zaruri olan bağlılıktır.
Emektir, paylaşmaktır, eğitmen ve öğretmen olmaktır yeri geldiğinde. Dipcik Not : Aradığımız niteliklerde bir insan bulma gayretinden önce aranılan niteliklere sahip bir insan olmayı amaç edinmeliyiz. *-En Sevdiğin Hayvan? Kelebek *-En Sevdiğin İsim? Deniz / Egemen *-En Sevdiğin Çiçek? Papatya *-En Sevdiğin Şarkı? Nilüfer Örer- Mevsim Bahar *-En Sevdiğin Şarkıcı? Funda Arar -En Sevdiğin Kişi?(nedenleri ile birlikte son en'lerin..) Canım bunu neye/nereye göre yazdığını anlamadım
Biraz daha açıklarsan cevap vereceğim. |
| |