21 Mayıs 2011, 13:15
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| '' Lady ''
| Slipknot Nickli Üyeden Alıntı
| Hayattan öğrendiğin 3 şeyi bizimle paylaşır mısın? Bana özel dediğin şeyler neler? Beni tanımlarsan nasıl tanımlarsın?
-
3 tane yeterli. Sonradan dönerim kafam eserse. :F | Hayattan öğrendiğim çok şey var aslında buyurun 3'ü; - Kimseye sensiz ölürüm yaşayamam demeyeceksin bal gibi yaşıyorsun.
- İnsanlara haddinden fazla değer verip yüceltmeyeceksin, yüceltmeyeceksin ki tepene çıkmasın.
- Ve annenin babanın sözüncen çıkmayacaksın. Onlar her zaman senin iyiliğin için çabalar, uğraşır.
Bana özel dediğim şeyler;
Manevi olarak kuzenim Deniz ve ailem (paylaşmam) Diğer ; iphone, pc, odamda ki eşyaların yarıdan fazlası,bisiklet, takılar, kıyafetleri (bunlarıda paylaşmam benimdir benim kalacak) Seni tanımlayayım tabi ki;
5 yıl oldu sanırım biz seninle tanışalı?
Senin önyargılı olup benden ilk başlarda haz almadığın gibi bende aynı duyguları sana karşı besliyordum. Ama büyütmedim o duyguları
Birlikte çok güzel saatler geçirdik, ağladığımda güldüğümde yanımda olansın.
İçimi döküp rahatlamama neden olansın sen.
Çok değer veriyorum ve verdiğim değeri de alıyorum hem de fazlaca.
Sen gerçekten sevdiğinde yürekten seven, yürekten konuşan, cümlelerini özenle kuran, yaşına göre olgun olansın.
Kelimeler yetmez ki canım seni anlatmak. Ama biliyorsun bende ki değerini önemli olan bu Aklına essin senin sorularını sevdim
---------- Buyur sana 3 sorunun cevabı Süprizlerden hoşlanırım elbette. Vakti zamanında İstanbul'a arkadaşımın düğün için gittiğimde hayatımdaki kişinin de süpriz yaparak düğüne gelip mikrofonu alıp şiir okuyup üzerine sarkı söylemesi olmuştu. Özel hayatıma gelirsek kimse yok hayatımda.
Sanırım beyaz atlı prensimi kesip sucuk yaptılar Hayal kurmak..
Her bireyin düşündüğü bir durumdur ki güzellikleri isteriz onunla.
Lakin gerçekleşmeyince hayal kırıklığı dediğimiz olayla tanışırız. Gerçekleşir ise güzeldir. Gerçekleşmez ise acıdır.
Ben pek hayal kurmam meleğim.
İçimden geçiririm şöyle olsa fena olmaz diye. Çok şükür geçirdiğim herşeye de sahip oldum. İlla ki hayal kurmamı istiyorsan ummm
Kanal D' de program sunsam fena olmaz. Beyaz Show'un izleyici / katılımcı kitlesine ulaşmak mesela
Tşkler güzel soruların için ;güül |
| |