|
Set Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sistem Kendi Sunucumda Bulunan Bir Socket Bot Tarafindan Gerceklesiyor , Bu Sistem Benim Verdigim Kodla Paralel Calisiyor , Yani Kısacasi Senin Ekledigin Kod , Socket Bir Bot , Bu Socket Benim Sunucumdaki Bota Bilgi Veriyor ve Benim Sunucudaki Botta , Ona Proxyse Bilgi Veriyor ve mIRC'inde islem yapiyor , eger zaten proxy degilse bilgi vermiyor kısa ozeti bu oluyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kod, hazır-kod niteliğinde mi açıkçası anlamış değilim, burda paylaşılan herhangi bir proxy koruma niteliği taşıyan herhangi bir " add-on/snippet " 'de göremedim.
Zaten kendin de söylediğin gibi, " Sen olmadığın zaman bu kod hiç bir işe yaramayacak. "
Windows makina'dan sokulmuş diyorsun, yarın öbür-gün kapanmayacağı ne malum? Bence, buraya eklenen bütün addon/snippet'lar birbirinden bağımsız çalışmalı.
Bu daha çok, Proxy koruması arayanlara şimdilik, güzel bi çözüm olabilir, içinde bulundurduğun proxy koruması aracılığı ile yardım etmeye çalışmışsın, fakat hazır bir kod yazıcaksak, bağımsız çalışabilen kodlar en güzeli olacaktır.