Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2011, 15:43   #351
noir
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: X`e MektupLar..

Sevgili X,

Sana bu mektubu yolluyorum, çünkü seni affetmeye karar verdim ve bunun nişanesi olarak sana gözyaşlarımı armağan ediyorum. Bana hediye ettiğin kitabı defalarca okudum acaba içinde sana dair bir iki şey yakalayabilir miyim diye, ama her defasında hayal kırıklığına uğradım ve durumda hissetiğim acı, iki paralel doğrunun kavuşamamasının acısı gibiydi.
Seni ve beni affediyorum çünkü kimse mükemmel değildir. Çok masum görünen o minik çocuklar da dahil, yola tüküren entel dantel insanlar da dahil, hiçkimse mükemmel değildir. Kendimizden başkası olamıyorsak kendimize alışmak zorundayız. Kendimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz; güzelliklerimiz yanında kusurlarımızla birlikte. Bazılarının hayatı görünüşü ve tadıyla mükemmel bir vişneli pasta gibidir, bazılarınki ise bayatlamış ve üzerinde küfler birikmeye yüz tutmuş ekmek gibidir. İkimizin de bahsettiğimşu ekmek gibi bir hayatımız vardı ama ben seni benden daha şanslı kabul ettim.

Seni hiçbir zaman unutamayacağım X. Belki bir araya gelir o mükemmel vişneli pastayı yaparız, kimbilir...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver