Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mayıs 2011, 16:58   #489
Bahtiyar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum ama hakkımda açılan karalama kampanyasındaki(konuda) son yorumunu beğendiğim üye.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Son zamanlarda CS online manyağı olan bir arkadaşım
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Yasaklı kullanıcı.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Sevdiğim, sayılı kullanıcılardan.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum. Chat.Com.TR'de sohbet etmeyi seven biri.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Hoooooppppsss! Orda dur. gbrthbwthbytrgrt
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum. Fakat, yorumlarını beğendiğim üyelerden.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Of Enver, ömrümü yedin lan. Yine uçurulmuş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver