Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Üslubunu ve insanlara olan saygısını çok beğeniyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Efendi, ağırbaşlı kimseciklere zararı yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Mutluluğu çok fazla hakediyordun meleğim, hep mutlu kal. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hemşerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sebepsizce kanım çok ısınıyor kendisine. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Paylaşımlarını takip ediyorum, hoş. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gözleri boncuk gibi olan arkadaş, sizdiniz değil mi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Birinin seni anlaması, bazen sevmesinden daha değerlidir. |