Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mayıs 2011, 21:18   #483
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : sevdigim bi kardesim öz kardes gibiyiz kendisiyle..
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ar-Ge calısmalarını iyi takip eder
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : IRCD ortamında yenilik taraftarıdır
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gereksiz kisi her zaman ki gibi..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : boş bırakim en iyisi
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : kısacası WanderfuLL'un enerji dobingi aynı zamanda benim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek tanımasamda forumda aşina oldugum kişilerden birisi allah mutlu mesut etsin mevlamdan ömür boyu mutlu olmanızı niyaz ederim
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : her zaman ki gibi baş belam
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eskiler tartısılmazmıs
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : zehra zehra cok meraklıdır, efendim kendisi
    unreal ve eggdrop botlara, hadi bakalım yeni yüz getirirsin inş
    ve iyidir kendisi.
  11. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek tanımasamda forumda aşina oldugum kişilerden birisi
  12. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : müge bana avatar yapmadın hic
  13. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : ömer sevdigim bi kardesim isinde basarılarının devamını diliyorum.
  14. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : her zaman ki gibi gereksiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver