14 Mayıs 2011, 12:28
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İlk buluşmada karşınızdakinin neyine dikkat edersiniz ?
| Lady Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Çok şeye dikkat ederim ben yahu. Mesela o karşıdan gelirken yürüyüşüne, tipine, saçına, kaşına, gözüne. (bakış önemli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Diksiyonuna. Kelimeleri kullanmadaki doğruluk yanlışlık payına, ses tonuna, hareketlerine, konuşurken nereye baktığına vs vs vs Üf sıkıldım sanırım devamı gelicek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
senin karşına çıkanın allah yardımcısı olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
----------
| Burn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hangisinden başlayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Oturması , kalkması , elleri , gogsu acıktamı(kıllı oluyorlarya birde bunu bagıra cagıra gosterenlerden nefret ederim) , dişlerine , gozlerinde çapak var mı diye ozellikle bakarım cunku acayip igrenirim , sacında kepek varsa ve bariz gozukuyorsa feci igrenirim.Hele giyimi bir kere bana uyacak simdilik bu kadar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
|
senin karşına çıkanada allah yardım etsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |