Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2011, 08:21   #476
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kişiliğini beğendim biri, seviyeli ve iyi niyetli.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Hastasıyıııızzzz Dedeeeeeeeeeeeeee : ) Sevdiğim saydığım Akan abim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ben onu kelimelere asla sığdıramam, hayatımda gerçek anlamda yer kaplayan her daim yanımda olan biri. Abim..
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Yeri çook derinlerdeee, kimse ulaşamazz.. Dostluk tanımım o benim.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kendimi buluyorum bir nevi çoğu yorumunda, sevdiğim saydığım kişilerdendir Esma.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kalbimin sultanı.. Her daim beni düşünebilen ve düşünülen kişi.

7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dinlediği müzikleri beğeniyorum. Hoş paylaşımları var..
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gizliden yarış halindeyiz, şşşt kimse bilmesin!
    Bilgisayarla ilgili tüm problemleri bu arkadaş çözmüştür, sevgiyle anıyorum kendilerini
    ))
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum mod'larından. İyi, temiz yürekli bir arkadaş.. Yazdığınız şiiri de çok beğendim.. Tekrar teşekkür ederim.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Öz kardeşim olsa ancak bu kadar sevebilirdim..
    Sanıyorum bir seneye dayanacak artık kardeşliğimiz..
    Genelde forum dışıdır o benim hayatımda. Farklılıkların ötesi birşey..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver