10 Mayıs 2011, 11:30
|
#467 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bir iletişim kopukluğu oldu aramızda anlayamadım, ancak çok uyuştuğumu düşündüğüm biri. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hoş sohbet, sıcakkanlı bir arkadaşım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eğlenceli, enerjik bir hatun sanırım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sohbeti de en az kendi kadar tatlı bir arkadaş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Meleğim.. Burnumun direğini sızlatıyor son zamanlar.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müthiş biri o, melek gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Özledim! Kayıplarda.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok efendi ve saygılı. Hoş sohbet bir beyefendi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kibar,ılımlı bir arkadaş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
| Alıntı: | Ne ben Sezarım Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım Ne de zat'ın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz.. |
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben. |
| |