Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2011, 11:30   #467
Mara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Bir iletişim kopukluğu oldu aramızda anlayamadım, ancak çok uyuştuğumu düşündüğüm biri.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hoş sohbet, sıcakkanlı bir arkadaşım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eğlenceli, enerjik bir hatun sanırım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sohbeti de en az kendi kadar tatlı bir arkadaş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Meleğim.. Burnumun direğini sızlatıyor son zamanlar..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müthiş biri o, melek gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Özledim! Kayıplarda..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok efendi ve saygılı. Hoş sohbet bir beyefendi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kibar,ılımlı bir arkadaş

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
Alıntı:
Ne ben Sezarım
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
Ne de zat'ın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver