10 Mayıs 2011, 09:09
|
#465 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Tatlım benim, çoook şirin kiii (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bebeğim, severim bu hatunu, hem sever hem döverim çoğu zaman (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kalbimin sultanı.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Huuuy : ) Yerim seni:*
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Cici bir insana benziyor, tam anlamıyla tanışmıyoruz : )
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşim, talu'm. Kelimelere sığdıramam ki..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Mügee, severim ama bu ara beni çoook boşladı, İstanbul'dan döndüğünden beri adam akıllı konuşmadık bile, huh.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma baya baya ısındı.. İyi birine benziyor : )
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yeni yeni tanışıyor gibiyiz, seviyeli, (a) smileyine takmış biri:p
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: CaqLa'nın birşeyi oluyor sanıyorum ki. Eee o da hoşgeldi o zaman : )
|
| |