Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2011, 09:09   #465
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Tatlım benim, çoook şirin kiii (:
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bebeğim, severim bu hatunu, hem sever hem döverim çoğu zaman (:
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kalbimin sultanı.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Huuuy : ) Yerim seni:*
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Cici bir insana benziyor, tam anlamıyla tanışmıyoruz : )
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşim, talu'm. Kelimelere sığdıramam ki..
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Mügee, severim ama bu ara beni çoook boşladı, İstanbul'dan döndüğünden beri adam akıllı konuşmadık bile, huh.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Foruma baya baya ısındı.. İyi birine benziyor : )
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yeni yeni tanışıyor gibiyiz, seviyeli, (a) smileyine takmış biri:p
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: CaqLa'nın birşeyi oluyor sanıyorum ki. Eee o da hoşgeldi o zaman : )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver