Anayım ben, dokuz ay karnımda beslemedim seni! :)))
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Daha Carsıya gitcem bende Dedim Zaten
*Adana Burması biLezik Alcam
*:F ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *aahahahahah
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*oglum olsana
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
*üfldiydgkjyg
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D ۚ bLa bLa bLa ۚ : * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
*Aylığın yarısını Oraya bayılcaz
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *mdghspdıfog
*benım tum aylık gıttı
*D ۚ bLa bLa bLa ۚ : *gecen yıl Bulasık makinası aldım
*yine aylığın yarısından Coğu gitmisti
*Anneler Gününü Kim Cıkardı ya ?
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *ashfdgsp*
*bende
*bulasık makınesı alcam
*ama
*anneler gunu baska bsy aldım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Ne alcan ?
*:F ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *ben aldm
*anneler
*gunu hedıyesını verdm bıle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*ama bulasık makınesı ayrıyetten alcam: ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Ne aldın ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*MErak ettim
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *iki tane yüzük Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*biri altın yuvarlak alyans
*diğeri tektas pırlanta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Vuhu
*du eşarp bağlayıp Geliyorum ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *yuzugu yoktu annemın kaybetmıstı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *sana kızım Diyebilir miyim ? ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *şlgjfsdohjğf ۚ bLa bLa bLa ۚ : * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDD ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)):
*shahahahahahah ۚ bLa bLa bLa ۚ : *fgkjhdjksgdfkgsd ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*ade
*ordan
*D: ۚ bLa bLa bLa ۚ : * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Anayım ben!
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDDDD
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *D:
*bende anayım!
*oglum, ogluscum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *9 ay Karnımda beslemedim Seni!
*fdjkghdfskljgdg
*Nankörrrrrrr
*;D *12 yasına kadar Aldığım Tek anneler Günü Hediyesi ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *.p
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Ten Coraptı :$
*fdkljgkldsfjgfdkjglsdfjgkdflkgsdfg ' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *ahahaha
*bunu varya
*loglayıp atacaksnD Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D: ۚ bLa bLa bLa ۚ : * Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Fark Etmes
*tanınmadık Bir yere At bari
*fçdkjgklsdfjgsdfgdsf
* Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDDDDD
*Adımı yazma tamam mı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *ahahaha tabııı
*:
*D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*sen nıck neydı
*D: ۚ bLa bLa bLa ۚ : *ismini vermeyen madur
*yaz
*lkgfjkldfjkgdf
*Ruhidirbenimadım
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *uydurma
*arda
*ırcforumlarındakı nıckn ne
*D:
*yoksa
*msnını yazarm:P
*D: ۚ bLa bLa bLa ۚ : *yas Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
' ((-_-)) ~ Songül ~ ((-_-)): *tamam *D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D:
ۚ bLa bLa bLa ۚ : *Dj Cast da
*Nick ve Şifremi Bilmiyorum
*unuttum
*nicki biliyorum pardon
*nizkin şifresini *
*nizk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
*Nick*
|