|
Minstrel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
//chanserv set #kanal restricted on | chanserv access #kanal wipe
//chanserv set #kanal mlock +i | chanserv levels #kanal dis invite
/chanserv set #kanal mlock +k şifre
Benim bulabildiklerim bunlar, bir de l modesi var ama en düşük değer 1 alabiliyoruz, kanal sahibi kanalda olmazsa 1 kişi girebilir, o nedenle bu seçeneği atladım. Yine kanal sahibi kanalda ise, +b kullanılabilir, akick kullanılabilir. Ama boş kanal için bu kadar bulabildim.
|
Ben kanalda olarak düşünmenizi istemiştim, kanalın boş olmasını bildirmemin nedeni dediğiniz gibi +l de 1 kişi alındığında kanaldan çıkınca girme olasılığının olma ihtimaliydi. Bu nedenle kanal boş demiştim. Yani yinede kullanmak isteyen var ise kullanabilir manasında ama benim aklımdaki 6 cevap aslında şu şekildeydi.
//cs set #kanal restricted on | cs access #kanal del 1-999
/mode #kanal +b *!*@*
/cs akick #kanal add *!*@*
/cs set #kanal mlock +A veya O
//cs set #kanal mlock +i | cs levels #kanal dis invite
/cs set #kanal mlock +k şifre
wipe komutu sizin sunucuya özgü bir komut sanırım. Ama ben ordaki mantığı anladığım için yanlış demiyorum tabiki.
Sorum tam olarak kanala girişi kapatmak nasıl olurdu bu nedenle +b banını ekledim. Normalde kalıcı bir ban değildir. Boş kanaldan kastım yani bizden başlasının olmamasıydı sanırım yanlış anlaşıldı daha doğrusu ben açık yazmadım o konuda kusura bakmayın. Cevaplarınız doğru +l de doğru bir cevaptır +b ve akick te alındığında 6 cevap oluyor zaten. Tabi bunlara eklenebilir daha, mesajı attıktan sonra gördüğüm +r vs vs gibi bir çok seçenek var elimizde. Soru hakkı sizin, buyurun lütfen.