Cevap: Siyah Örgü Çanta Modellerim:)
| yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İnsande yeterki azim olsun birazda beceri herşey yapabilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Songül'cüm bravo paspas yapabilmişsin bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. siyah makrome ipi ile yapılıor canım bunlar kalın tıp lazım bide Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 olan motif motif yapılıp eklenior sonra zeminine istediğin renk astar koyabilirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2.olan daha zor daha basit gorunsede Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. butun halınde gidiyor donuyorsun sureklı buyudukce dahada zorlaşıyor..
Kolay gelsin takıldığın yer varsa sorun sayın hocam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Evet tam benim yapabileceğim tarza benziyor. Hiç birşey anlamadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D Bana Türkçe mealini anlatır mısın sevgili öğrenciiim. Hoca sen oldun ((: |